Om Bokrustad Hundesenter

Velkommen til Bokrudstad Hundesenter, ditt turmål for en hundevennlig opplevelse i naturskjønne omgivelser.

 

Vår dedikerte senter ligger i hjertet av den vakre norske naturen og tilbyr en rekke fasiliteter som vil glede både to- og firbente besøkende.

Kontakt oss
Parken

La oss snakke om parken vår, som er rett og slett enorm – 80 mål med frihet for hunder! Her kan hundene dine boltre seg trygt i alt fra skogkledde stier til frodige gressplener. Parken er åpen hver dag fra klokka 10 om morgenen til klokka 8 om kvelden. Men, hvis du trenger tid utenfor disse timene, så gi oss beskjed så ordner vi det.

Valpe- og Småhundsparken

For våre små firbeinte venner har vi en egen, inngjerdet park rett ved parkeringsplassen.
Dette stedet er gratis å bruke, og det er et trygt sted hvor valper og små hunder kan leke og ha det gøy.

Hallen

Vår fine hundehall er et sted hvor du kan trene, gå på kurs, hoppe over hindre i agility, og mye mer.
Du kan booke hallen for egen trening eller sammen med venner. Prisene finner du på Facebook-siden vår eller ved å snakke direkte med oss. Vi vil hjelpe deg og din hund med å nå deres mål.

Stallen / Selskapslokale

Når du trenger et spesielt sted for å feire livets store øyeblikk eller arrangere viktige møter, ønsker vi å introdusere deg for vår sjarmerende Stall.

Dette stedet har flere bruksområder, og vi er ydmyke og glade for å kunne tilby det som ditt festlokale, møterom eller til og med som et overnattingssted med to soverom og plass til fire gjester.