Vår hundehall er tilgjengelig for både egentrening og gruppeaktiviteter. Enten du ønsker å ha hallen for deg selv eller organisere en treningsgruppe, er vi her for å imøtekomme dine behov.

Hundehall

Hos Bokrudstad Hundesenter har vi en helt spesiell plass som vi er veldig stolte av – vår fantastiske hundehall. Dette er stedet der hunden din kan utfolde seg, trene, og ha det gøy, uavhengig av vær og årstid. Vi ønsker å fortelle deg litt mer om hva vår flotte hundehall har å tilby.

 

Temperatur:

Vår hundehall er utstyrt med et  varmeanlegg som opprettholder en behagelig temperatur på 16 grader utenom sommersesongen. Dette gir både aktive hunder og deres eiere en komfortabel og varm atmosfære selv på kjølige dager.

 

Trening:

Enten du har en valp som trenger litt grunnleggende opplæring eller en erfaren hund som vil pushe grensene sine, er vår hundehall det perfekte stedet for trening. Du kan arbeide med lydighet, grunnleggende ferdigheter, eller mer avanserte øvelser. Vår hall gir et trygt og kontrollert miljø, ideelt for hundetrening.

 

Agility og Aktiviteter:

For de som elsker action og utfordringer, tilbyr vi også agilityfasiliteter i hallen. La hunden din hoppe over hindre, svinge seg gjennom slalåmbanen, og føle adrenalinet pumpe. Det er en flott måte å styrke båndet mellom deg og din firbente venn på, samtidig som dere har det utrolig gøy sammen.

 

Egentrening og Gruppeaktiviteter:

Vår hundehall er tilgjengelig for både egentrening og gruppeaktiviteter. Enten du ønsker å ha hallen for deg selv eller organisere en treningsgruppe, er vi her for å imøtekomme dine behov. Prisene varierer avhengig av bruksområdet, og du kan finne mer informasjon på vår Facebook-side eller ved å kontakte eieren direkte.

 

Åpningstider og Booking:

Vår hundehall er tilgjengelig for deg fra morgen til kveld, og du kan booke den i henhold til dine preferanser og timeplan. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og hunden din å få mest mulig ut av denne flotte ressursen.

 

 

Hundehall

 • Drop in 1.5 time

  150,-

 • Drop in 0,5 time

  60,-

 • Gruppe 1 time

  450,-

 • Hele dagen (8,5 timer)

  1.850,-

 • Hundehall og hallen ( fest/kurslokale) hele dagen (8,5 timer)

  2.400,-

  Bare etter avtale

 • Hundeutstilling, hallen + uteområde

  2650,-

  Gjelder for område Parkeringsplass og valpepark. Kun etter avtale.

PERFEKT FOR TRENING OG AGILITY

Uansett om du er en ny hundeeier som ønsker å styrke båndet med din valp eller en erfaren hundeeier som søker nye utfordringer, vil vår hundehall være det perfekte stedet for deg. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og se hunden din blomstre i vår flotte hundehall.

Booking